Logo Schildersbedrijf Wilco de Rooij

Behang

Bent u toe aan een nieuw behangetje.

Wij helpen u graag met kiezen.

 

Ik heb behangen geleerd op school maar nu ik voor mezelf ben begonnen heb ik een opfris cursus gehad van mijn oom.       Hij zit al jaren in het behangersvak en samen zijn we dan ook een top team om in een korte tijd uw woning weer in prachtige staat te maken.

Wat is 3D behangpapier?

3D behangpapier is een speciale soort behangpapier met reliëf waarbij een bepaald patroon vaak herhaald wordt. Aan de hand van het reliëf van het behangpapier kan je met de lichtinval en contouren spelen, en wordt een saaie muur plots een lust voor het oog! 3D behangpapier is op die manier een erg leuke manier om een accentmuur te creëren in je interieur. 3D behang kan bijvoorbeeld dienen als origineel decoratiemateriaal in de woonruimte, of je kan je kinderen de slaapkamer van hun dromen geven!

3D behangpapier voor elk interieur

3D behangpapier is verkrijgbaar in verschillende leuke stijlen en patronen. Het is dus geschikt voor bijna elke interieurstijl, van klassiek tot modern. Zo kan je bijvoorbeeld 3D behangpapier gebruiken voor een kamer in retro stijl of je kan kiezen voor een 3D behang met een meer romantische sfeer. 3D behangpapier is ook ideaal om een modern interieur op een creatieve manier af te werken.

Uiteraard is 3D behang perfect geschikt om een vrolijke kinderkamer te ontwerpen. Een 3D behang met een tekening van de ruimte tovert de kinderkamer om in een echt ruimteschip. U kinderen zullen er dol op zijn!

Contact

T   013 505 25 02
E   info@wilcoderooij.nl
     Hilvarenbeek